juni 16, 2024
Formel 1 på Viaplay – skapar mer innehåll runt Max Verstappen

Nu meddelare Viaplay Group att de utökar och vidareutvecklar samarbetet med Formel 1-mästaren Max Verstappen. De framgångsrika Viaplayproduktionerna ”Verstappen – Lion Unleashed” och ”Master of the Track” kommer att följas upp med nytt exklusivt programinnehåll. Dessutom kommer Viaplays logga att synas på den nederländska stjärnans racinghjälm samt även på hans officiella F1-keps.

Viaplay och Max Verstappen kommer att skapa nytt och exklusivt programinnehåll som kommer få premiär under perioden efter innevarande Formel 1-säsong och början av säsongen 2023. Verstappens marknadsmässiga ambassadörsroll för Viaplay, som först tillkännagavs i januari, har dessutom utökats till att omfatta samtliga Viaplaymarknader, inklusive de där brandade innehållskonceptet Viaplay Select är tillgängligt.

– Jag är glad över att utöka mitt partnerskap med Viaplay. Hittills har det varit mycket roligt att jobba tillsammans, och jag ser fram emot att skapa ytterligare högkvalitativt innehåll tillsammans för alla Formel 1-fans. Som vi alla vet är streaming det nya sättet att sända, och jag tycker att Viaplay gör ett fantastiskt jobb med att forma denna framtid, säger Max Verstappen.

LÄS OCKSÅ: Sändningstider Dam VM 2023

– Viaplay och Max partnerskap har varit en stor succé och nu växlar vi upp tillsammans. Våra nya dokumentärer kommer att leverera hög spänning till fansen mellan Formel 1-säsongerna, samtidigt som de visar upp Viaplays skicklighet inom sportrelaterat berättande. Supportrarna kommer ännu närmare mannen bakom hjälmen – som i sin tur kommer att göra Viaplays logga synlig till miljontals runt om i världen, varje Formel 1-helg, säger Peter Nørrelund, exekutiv koncernsportchef Viaplay Group.

Från och med Singapores GP kommer Viaplays logotype att exponeras på F1-stjärnans hjälm, och från och med nästa säsong även synas på hans officiella F1-keps.

Formel 1 på Viaplay

Formel 1 på Viaplay – skapar mer innehåll runt Max Verstappen
Foto: Viaplay.

Förutom Sverige har Viaplay även sändningsrättigheterna för Formel 1 i Danmark, Finland, Norge, Island, Nederländerna samt i Baltikum. Från med 2023 kommer även Viaplays tittare i Polen få möjlighet att följa världens bästa och mest prestigefyllda racingmästerskap.
Ett liknande samarbete med Manchester Citys och Norges superstjärna Erling Haaland presenterades tidigare i somras då även Viaplayproduktionen ”Haaland: Valet” hade premiär.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *