juli 20, 2024
Cmore Studio NFL 2022/2023 – Allt du vill veta

Söndagen den 9 oktober är det premiär för Cmore studio NFL, samt på TV12. Sändningen startar 18.30 och medverkar i premiären gör programledaren Lars Lindberg, tillsammans med Cmores nya NFL-experter Philip Minja, Carl-Johan Björk och Oscar Strauss.

– För mig är det total glädje att jobba med NFL. Super Bowl, mest troligt Tom Bradys sista säsong. Listan kan göras lång, men summa summarum är det här en dröm som går i uppfyllelse, säger Lars Lindberg, programledare för NFL-studion.

Den 8 september förvärvade Cmore rättigheterna till den amerikanska fotbollsligan, NFL. Den 9 oktober är det dags för premiär av NFL-studion, som bland annat ramar in söndagsmatcher under hela grundserien och senare i vår även slutspelet och Super Bowl. Lars Lindberg leder studiosändningarna och vid sin sida har han Cmores nya NFL-experter Philip Minja, Oscar Strauss och Carl-Johan Björk. Även Peter Backe kommer att jobba med NFL-sändningarna som kommentator.

Cmore Studio NFL 2022/2023 – Allt du vill veta

Studiopremiären startar klockan 18.30 den 9 oktober på Cmore, direkt efter stormötet i London mellan Green Bay Packers och New York Giants. Huvudmatcher under studiosändningen är New York Jets mot Miami Dolphins vid 19.00 och regerande mästarlaget Los Angeles Rams mot Dallas Cowboys vid 22.20. Den sistnämnda matchen visas även på TV12.

LÄS OCKSÅ: Formel 1 på Viaplay – skapar mer innehåll runt Max Verstappen

Redan nu på söndag kommenterar Cmores nya experter NFL. Carl-Johan Björk och Philip Minja kommenterar mötet mellan New Orleans Saints och Minnesota Vikings i London med matchstart 15.25 på Sportkanalen och Cmore. 22.20 kommenterar Peter Backe och Oscar Strauss i sin tur Green Bay Packers mot New England Patriots på TV12 och Cmore.

Cmores experter i NFL-studion 2022/2023

Cmore Studio NFL 2022/2023 – Allt du vill veta
Foto: Cmore.

Philip Minja:

– Det är en säsong där ingenting är heligt och ingen går säker. Vi har sett lag chansa respektlöst med innovativare anfallsspel. Vi har sett flertalet lyckade vändningar i absoluta slutskeden där chansen att vinna varit nästintill obefintlig. Storfavoriter har blivit slagna av bottenlag. Det här är en säsongstart likt ingenting vi har sett tidigare och resten av säsongen ser ut att bli helt ohämmad!

Oscar Strauss:

– Att NFL har fått ett nytt hem hos Cmore känns helrätt, att kunna erbjuda det svenska folket världens bästa sport även i fri-TV på TV12 varje vecka känns fantastiskt. Det är också väldigt roligt att vi kommer att ha en studio varje söndag med analyser, samt att bjuda på highlights från sporten som äger en veckodag i USA kommer spetsa intresset ännu mer.

Carl-Johan Björk:

– Underbart initiativ av Cmore att behålla NFL på svensk tv, framförallt för de svenska fansen. Jag är otroligt laddad att vara en del av den svenska NFL-närvaron framöver med Cmore.

Redan efter tre veckor har NFL visat sig från sin bästa sida i att vara så otroligt svårtippad när det kommer till vilka lag som kommer stå som vinnare vid spelveckans slut. Vi har i dagsläget endast två obesegrade lag i Miami Dolphins och Philadelphia Eagles av vilket ingen expert toppat som favoriter inför året.

Sändningstider NFL på Cmore 9 oktober

15.25, Sportkanalen och Cmore: Green Bay Packers – New York Giants (Peter Backe och Carl-Johan Björk)
18.30, Cmore Live och Cmore: Premiär NFL-studion (Lars Lindberg, Oscar Strauss och Philip Minja)
19.00, Cmore Live och Cmore: New York Jets – Miami Dolphins (engelsk kommentering)
19.00, Cmore Live 2 och Cmore: Minnesota Vikings – Chicago Bears (engelsk kommentering)
19.00, Cmore Mix och Cmore: NFL Redzone
22.20, TV12 och Cmore: Los Angeles Rams – Dallas Cowboys (Peter Backe och Carl-Johan Björk)
02.20, Sportkanalen och Cmore: Baltimore Ravens – Cincinnati Bengals (engelsk kommentering)

 

3 thoughts on “Cmore Studio NFL 2022/2023 – Allt du vill veta

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *