juli 20, 2024

SPELTIPS.INC är glada att kunna meddela lanseringen av sitt eget Spreadsheet. Deras senaste webbapplikation erbjuder en fullt fungerande och anpassningsbar bet tracker som är utformad för att förändra sättet du redovisar dina spel och även följa dina favorit-tipsters.

Användare kan redovisa sina spel, vinst/förlust, vinstprocent, ROI, dela sina egna tips och följa andra framgångsrika tipsters med pålitlig statistik. Verktyget främjar ansvarsfullt spelande då både tipsters och systemet uppmuntrar användare att använda units, vilket lär ut en högre grad av kontroll över hur mycket man satsar på en viss match.

Det lanserades söndagen den 2024/7/7 med stor framgång, med besökare från över 46 länder som registrerade sig och loggade in. Trots att SPELTIPS.INC fokuserar på den svenska och skandinaviska marknaden, har deras spreadsheet också engelsk språkinställning tillgänglig för vem som helst i världen att använda gratis.

Under tidigt skede tar teamet på SPELTIPS.INC emot feedback och idéer från den aktiva communityn som njuter av att använda plattformen, för att ytterligare förbättra och förfina den.

Stefan Schöön, redaktör på SPELTIPS.INC kommenterade: ”Vi ser redan fantastisk engagemang och reaktion från communityn. Vi har också fått underbar feedback från våra användare om hur vi kan göra vårt spreadsheet ännu bättre, och vårt utvecklingsteam arbetar med dessa förbättringar just nu.”

En annan spännande funktion i deras spreadsheet är deras Leaderboard. ”Detta kommer att bli väldigt spännande att följa när det växer och utvecklas. Användare kan följa de Rekare de vill se mer av och välja att följa dem med de bästa statistiken, samt till och med tävla mot dem, vilket skapar en livfull community av delad kunskap och framgång,” sade Emil Glambeck från SPELTIPS.INC.

Teamet på SPELTIPS.INC arbetar för närvarande på flera spännande uppdateringar för spreadsheet som kommer att lanseras under de kommande veckorna och månaderna, samt priser och turneringar och andra produkter som kommer snart.

För mer information, besök https://apps.speltips.inc/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *