juni 16, 2024
Champions League skytteliga säsongen 2022/2023

Idag spelas de första matcherna Champions Leagues kvartsfinaler 2023, mellan Manchester City och Bayern Munchen och Benfica mot Inter. Så här ser oddsen ut enligt experterna.

Det är alltid svårt att förutspå vem som ska vinna. Man kan alltid basera all information på något och i detta fall kommer vi försöka gissa oss utifrån odds. Denna artikel handlar just om oddsfavoriter. 

Champions Leagues kvartsfinaler 2023 – så ser oddsen ut i första mötet
Foto: Unsplash.

Champions Leagues kvartsfinaler 2023 – så ser oddsen ut i första mötet

Det var många år sedan vi såg tre italienska lag vara kvar så här långt in i artikeln, två engelska och ett spanskt i kvartsfinal till Champions League. Bayern ska möta Manchester City idag och oddsen är minst sagt jämna. Oddsen på de tyska jättarna är 5.25 medan oddsen på det engelska laget ligger på 1.80. Manchester City är helt klart det bättre laget som spelbolagen tror kommer att ta hem matchen. 

Idag spelas även matchen mellan Benfica och Inter. Där är oddsen 2.32 till Benfica och 3.60 till Inter. Enligt spelbolagen så tror man att Benfica ska vinna det mötet. 

Vi har även två matcher imorgon, Napoli, Milan och Chelsea, Real Madrid. Det står väldigt jämnt mellan Napoli och Milan då Napoli har 2.70 och Milan 2.90 i odds och Chelsea 5.30 och Real Madrid 1.74. Real är tydligt enligt spelbolagen det bättre laget och har därför fått lägre odds. 

Bayern – ManCity – idag 21:00 

Benfica – Inter – idag 21:00

Chelsea – Real – imorgon 21:00 

Napoli – Milan – imorgon 21:00 

Finalen spelas den 10 juni i Istanbul, Turkiet. Det återstår att se vilka lag som ger sig fördel inför nästa möte.  

Daniel Paprocki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *