juli 20, 2024
Vilket lag spelar Ronaldo i?

Foto: Unsplash.

Det blir ett finalderby mellan Manchester United mot Manchester City i titeln för FA Cupen. Detta efter att svenske Lindelöf skjutit Man United till final under matchen mot Brighton. Här tittar vi på hur det kommer att gå i supermötet enligt FA Cup finalen odds.

Matchen slutade 0-0 efter förlängning och avgjordes på straffar. Båda lagen satte sina sex första straffar men på den sjunde straffen för Brighton blev det ett skott bra över målstolpen för Solly March. Då är det tur för United att skjuta straff och de skickar fram Victor Nilsson Lindelöf som skjuter ett skott i världsklass rakt upp i nättaket och avgör cup semin som skickar United till final mot City.

LÄS OCKSÅ: Alla Premier League vinnare genom åren

“Wow, Victor Nilsson Lindelöf!” ”Vilken straff, matchens lirare”, skrev Manchester United-legendaren Gary NevilleTwitter efter straffläggningen och avgörandet.

Med laget vidare efter matchen mot Brighton blir det Manchester United som möter Manchester City i FA Cup-finalen, ett derby som många ser fram emot. City är ett lag som visat på otroliga prestationer och ett United som lyckats ta sig ända till final. Vem vinner?

FA Cup finalen odds – vilka vinner av Manchester City och Manchester United?
Foto: Unsplash.

Vem vinner enligt FA Cup finalen odds?

City är klara favoriter enligt spelbolagen inför mötet med Manchester United. City har enligt nyhetssidan Squawka 75% sannolikhet att vinna matchen med odds på 1.33 att de vinner FA Cupfinalen. Manchester United har odds på 3.25 och därmed en sannolikhet på 30.77% att de vinner derbyfinalen.

“Vi har redan slagit dem denna säsong”

Det kommer att vara en stor match mot en av de bästa lagen i Europa, säger United målvakten De Gea till BBC och lägger till följande:
– Vi har redan slagit dem den här säsongen.

United har under denna säsong vunnit över City en gång, nu återstår det att se ifall City låter sig tas en gång till.

Daniel Paprocki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *