juni 16, 2024
Nu kan du ta del av sport gratis via CNN Fast

CNN har lanserat CNN Fast – en ny gratis annonsstödd streaming-tv-kanal (FAST) som erbjuder ett nytt sätt för publiken att titta på snabbt och internationellt fokuserat CNN-innehåll.

CNN Fast är en kanal med kortformade videor som kommer att innehålla internationella berättelser som rör stora nyhetshändelser, affärer, underhållning, sport och klimat-frågor. Kanalen lanseras i dag i flera europeiska länder på LG Channels och Rakuten TV och kommer också att finnas tillgänglig på på LG Channels från och med 24 maj för att sedan bli tillgänglig på Samsung TV Plus i juni. Kanalens mix av nyheter och livsstil-innehåll kompletterar de befintliga sätten tittarna kan konsumera CNN-innehåll digitalt, linjärt och via ljud- och sociala medieplattformar.

LÄS OCKSÅ: Vilka lag har Zlatan spelat i? Här är hela listan med klubbar

Med hjälp av ett dynamiskt schema av snabba, informativa och underhållande inslag är den nya kanalen designad för att tilltala den yngre publik som föredrar innehåll i kortare format från den mest pålitliga nyhetsaktören. Med berättelser levererade i tre till sex minuter långa klipp kommer det nya kortfattade och lättsmälta formatet att hålla tittarna uppdaterade och engagerade. Förutom att nå nya målgrupper ger CNN Fast fler möjligheter för varumärkespartners genom nya annonsformat och inriktningsmöjligheter.

Nu kan du ta del av sport gratis via CNN Fast

Så funkar det när du får sport gratis via CNN Fast

Lanseringen av den nya kanalen bygger på det arbete som CNN tidigare har gjort för att diversifiera hur människor kan titta på CNN:s innehåll i Connected TV (CTV)-utrymmet med Rakuten TV, LG Channels och Samsung TV Plus.

– CNN Fast erbjuder en ny och annorlunda användarupplevelse till den huvudsakliga CNN-kanalen. Genom att arbeta med etablerade CTV-plattformspartners där vi redan har sett stor framgång för CNN-innehåll kan vi nu få kontakt med fler tittare och hushåll via de enheter och format som de redan tycker om. Det här är ett spännande tillvägagångssätt som ger publiken ett nytt sätt att uppleva CNN:s berömda journalistik och berättande, säger Humphrey Black, chef för distributionsstrategi på CNN International Commercial.

Allt innehåll för CNN Fast står CNN-journalister bakom och återställs för kanalen med hjälp av tekniken från den molnbaserade streaminglösningsleverantören Amagi. Dess redaktionella produktion övervakas av Meara Erdozain, Senior Vice President för programmering på CNN International.

LÄS OCKSÅ: Hur många mål har Zlatan gjort? Här är svaret!

– Detta är ett utmärkt tillfälle att visa upp höjdpunkter från något av det bästa CNN-innehållet för en bredare publik och samtidigt erbjuda olika genrer av berättelser som presenteras i en snabb, kortformad stil som kommer att tilltala en yngre och bredare demografi, säger Meara Erdozain

CNN Fast är tillgängligt i följande länder: Österrike, Belgien, Danmark, Finland, Frankrike, Tyskland, Irland, Italien, Luxemburg, Nederländerna, Norge, Portugal, Spanien, Sverige, Schweiz och Storbritannien. Den kommer att finnas tillgänglig i fler länder och plattformar under det kommande året. Detta bygger vidare på de nuvarande FAST-erbjudanden i USA vilka är tillgängliga idag på Samsung TV Plus och Pluto TV.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *