juli 20, 2024
Streama fotboll

Nu drar den nya klubbsäsongen äntligen igång. Behöver du en kartläggning över var man kan streama fotboll i Sverige? Sporthänt har din rygg.

I Sverige är vi många som älskar fotboll, från Damallsvenskan till Premier League, La Liga och Bundesliga. Ja, svenska fotbollsfans har tendensen att konsumera sporten i ohälsosamma mängder. Därför blir det lätt bekymmersamt att klubbfotbollen och alla dess ligor, turneringar och mästerskap är utspridda över olika streamingtjänster. Därför får den som vill streama fotboll  välja omsorgsfullt vad den ska titta på. Sporthänt kartlägger tjänsterna och vad de visar för fotboll.

Här kan du streama fotboll i höst:

Cmore

Det största sportpaketet hittar du på Cmore, som har ett varierat utbud. Här får du Champions League, Serie AMLS och La Liga. Notera att MLS (Major League Soccer) är den amerikanska fotbollen, som spelas under nattetid här i Sverige. Med det sagt kan du på Cmore omringa dig av fotboll streams dygnet runt!

Premiumpaketet med all sport på streamingtjänsten kostar 449:- i månaden. Här hittar du alla paket.

Viaplay

Även om Cmore har snäppet bredare utbud än Viaplay, så hittar du här den mest populära fotbollen i Sverige. Vi pratar förstås om Premier League, som har en enorm bas med följare i vårt avlånga land. Utöver den engelska toppfotbollen kan du även se annan engelsk fotboll i form av Championship samt cuper som FA-cupen och Carabao Cup. På Viaplay hittar du också tyska Bundesliga och franska Ligue 1. Mycket nöje!

Viaplay Total, som innehåller all deras sport och fotboll streams, kostar 449:- i månaden.

Discovery+

Du som varje vecka vill streama fotboll från herrarnas Allsvenskan och Superettan får vända dig till Discovery+. Utöver dessa ligor har streamingtjänsten även Europa League där vi senast såg storlag som Manchester United, Roma, Milan och Arsenal stångas. Sportpaketet på Discovery+ kostar 349:- i månaden. Kan kombineras med Cmores sportpaket för 549:- per månad.

Sportbladet

Många har missat att det visas fotboll på Aftonbladets sportsida. Ja, på Sportbladet visas främst matcher från Damallsvenskan som blir bättre och större för varje år. En spännande resa att vara med på. Likaså kan man här också streama cupmatcher på herrsidan. Tittaren betalar per match, och kostnaden ligger då på 139:-. För hardcore-fansen som inte nöjer sig med vilka fotboll streams som helst.

SVT

Sveriges Television brukar tillsammans med TV4 vara stället att vara på när det vankas mästerskap. Men det är inte bara de stora landskamperna som sänds på SVT. Då och då händer det att vi kan se klubbfotboll där. I år visas flera matcher från Damallsvenskan.

Missa inte att läsa om fotbollsnyheter här på Sporthänt. Vi producerar även krönikor och listor.

4 thoughts on “Streama fotboll – Här hittar du alla fotboll streams i Sverige

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *