juni 16, 2024
Julens formel 1 2022 på viaplay

Formel 1-säsongen har gått i mål, men Viaplays bevakning av världens bästa racingmästerskap växlar inte ned.
Under december månad är det premiär för inte mindre än tre nya exklusiva Viaplay Sport Produktioner med den regerande och dubble världsmästaren Max Verstappen i förarsätet.

Här är julens Formel 1 2022 på Viaplay

Först ut är Max´s Machine där Verstappen får sällskap av tidigare F1-föraren och numera Viaplayexperten David Coulthard på klassiska Imolabana i Italien. I ett unikt möte går de två racingstjärnorna handgripligen igenom hur en Formel 1-bil fungerar och vad som krävs för att köra den.

Skotten Coulthard gjorde under åren 1994-2008 247 F1-starter, vann 15 GP-lopp och slutade som bäst tvåa i VM-sammandraget 2001. I detta exklusiva programformat gör han comeback då han får chansen att tävla mot den nyblivne världsmästaren om att sätta snabbaste varvet runt Imola.

– Jag litar på att du kommer göra ett bra varv, säger Max till David.

– Jag lever inte på gränsen som en racingförare längre, det är stor skillnad mot mitt behagliga liv. Att hantera den typen av risk mot avkastning är en chock för systemet, säger Coulthard.

Resultatet kan Viaplays tittare se när Max´s Machine har premiär på onsdag den 7 december.

LÄS OCKSÅ: Formel 1 på Viaplay – skapar mer innehåll runt Max Verstappen

Onsdagen den 14 december är det premiär för den andra upplagan av F1 Talks. Viaplays nederländska programledare Amber Brantsen får celebert sällskap runt bordet. Max Verstappen och hans pappa Jos tar sig en flera heta och aktuella F1-ämnen tillsammans med Viaplayexperterna Björn Wirdheim, Giedo van der Garde och Heikki Kovalainen.

Verstappen: Lion Unleashed 2 ser Max Verstappen, hans pappa Jos och managern Raymond Vermeulen tillbaka på den gångna Formel 1-säsongen. Tillsammans tar de Viaplays tittare bakom kulisserna och bjuder  på en unik inblick i kampen om VM-kronan och all dramatik som utspelade sig.

Dokumentären har premiär 26 december.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *