maj 19, 2024
Olof Lundh tillbaka som chefredaktör på Fotbollskanalen

Olof Lundh har blivit utsedd till den nya chefredaktören och ansvarige utgivaren för TV4:s Fotbollskanalen, vilket är Sveriges största fotbollssajt. Sedan 2006 har Lundh varit en del av TV4, där han initialt fick i uppdrag att starta upp sajten. Under årens lopp har han arbetat med olika fotbollssändningar för kanalen. Vid sidan av sitt arbete på TV4 är Lundh även författare och krönikör för Dagens Industri.

– Olof har med en kombination av erfarenhet, nyfikenhet och driv skapat en unik bredd i sin bevakning av fotboll. Med Olof tillbaka som chefredaktör för Fotbollskanalen räknar vi med att ta nya kliv för Sveriges största fotbollssajt, säger Johan Cederqvist, sportdirektör TV4, i ett pressmeddelande.

”Ska bli kul att återigen ta rollen som chefredaktör”

Så här säger Lundh själv om det nygamla uppdraget han nu tar sig an:

– Ända sedan jag kom till TV4 och fick förtroendet att dra i gång Fotbollskanalen har jag brunnit för sajten och hela tiden jobbat för den. Det är oerhört många som bidragit till att den vuxit på flera områden från den blygsamma starten hösten 2006 och i dag är Fotbollskanalen något helt annat. Det ska bli kul att återigen ta rollen som chefredaktör och se hur vi kan fortsätta utveckla Fotbollskanalen med allt från journalistik till att skildra den sport vi är många som älskar, säger Olof Lundh i samma pressmeddelande.

LÄS OCKSÅ: Erik Westberg ny sportchef på Viaplay

1 thought on “Olof Lundh tillbaka som chefredaktör på Fotbollskanalen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *