maj 19, 2024
Superstjärnan Matthew McConaughey gör fotbollsfilm

Foto: Focus Features.

I sin nästa film ska den världsberömde skådespelaren Matthew McConaughey ta rollen som fotbollstränare för ett kvinnligt fotbollslag som sätter sig upp mot mästarna i Kina. 

LÄS OCKSÅ: Ny Max Verstappen dokumentär på Viaplay

Det är skådespelaren Matthew McConaughey som nu är aktuell i en kommande sportfilm, närmare bestämt en fotbollsfilm, som kommer att regisseras av Kari Skogland en film som kommer gå under namnet Dallas Sting som gör för produktionsbolaget Skydance, Berlanti Schechter Productions och Apple. Manuset är skrivet utav Liz Flahive och Carly Mensch, berättar tidningen Deadline.

Superstjärnan Matthew McConaughey gör fotbollsfilm
Foto: Focus Features.

Detta vet vi om Matthew McConaugheys fotbollsfilm

I Dallas String kommer McConaughey spela Bill Kinder en tränare för ett tjej-fotbollslag, ett lag man kanske kan gå så långt att kalla ett lag fullt av patrask i Texas. 1984 försöker Amerikas president Reagan nå ut till Kina för att grunda någon form av vänskap mellan länderna och för skoj skull ville Kina att Amerika skulle skicka ett av de bästa kvinnligt fotbollslagen, men konstigt nog finns det inget sådant lag vid den tiden i Amerika. Därför skickas nu ett meddelande runt om i USA för att hitta de bästa kvinnliga fotbollsspelarna som ska representera Amerika och McConaughey kommer träna dem.

Producenterna är David Ellison, Dana Goldberg, Don Granger, Greg Berlanti, Sarah Schechter och Robbie Rogers.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *