juni 16, 2024

Under denna säsong har Arsenal visat på otroliga prestationer som lett till framgång för deras del men samtidigt har de en storklubb i baken som hela tiden jagar och vill åt vinsten lika mycket som de själva, nämligen Manchester City.

Arsenal är just nu i poängställningen först med 74 poäng och City strax efter med 70 poäng följt av Manchester United med 59.

LÄS OCKSÅ: Alla Premier League-vinnare genom åren

Manchester City är just nu favoriter till att vinna Premier League enligt spelbolagen och Arsenal är deras största utmaning. Vi har en av de bästa matcherna framför oss, den 26 april spelar ett grymt Arsenal mot Man City som verkar ha hittat sin kända vårform och matchen kan komma att avgöra hela ligan.

Spelare som visat extra mycket denna säsong

Manchester City

Haaland: Han har gjort fler mål än han spelat matcher och vunnit hela 20 gånger säsongen 22/23. Earling Haaland är Norges nya Zlatan och att han gör mål varje match nu är allmänt känt. Norsken har hittills i PL gjort 32 mål på 28 matcher.

Arsenal

Bukayo Saka: Saka har denna säsong fram till nu gjort 12 mål på 31 matcher.

Gabriel Teodoro Martinelli Silva: Martinelli har denna säsong 22/23 gjort 14 mål på 31 matcher i Premier League.

Martin Ödegaard: Ödegård har gjort 11 mål på 31 matcher vilket placerar norsken på 10 plats som målgörare i Premier League.
Detta pekar oddsen mot– City är oddsfavoriten.

Vilka vinner Premier League 2022/2023? Så säger oddsen
Foto: Unsplash.

Vilka vinner Premier League 2022/2023? Så säger oddsen

Känner du spänningen i luften? Det är liga-tid och alla ögon är riktade mot de hetaste favoriterna, Manchester City, för att ta hem vinsten. Men, glöm inte bort att Arsenal ligger tätt bakom med odds som inte ska underskattas! Enligt spelbolagen är chansen att dessa två lag kommer att göra upp om förstaplatsen högt och du kan inte missa denna nervkittlande kamp!

Tittar vi bland de senaste oddsen på ligan ser det ut som att City har en stark ledning med 1.77 gånger pengarna, medan Arsenal ligger på 2.0 och tänker inte ge upp kampen i första taget. Det är nästan att man glömmer att de andra konkurrenterna finns då City och Arsenal har visat en egen nivå denna säsong men andra som Manchester United och Newcastle kan avskrivas helt och hållet då vi finner odds för dem också. Däremot betydligt sämre chanser för vinst.

Den sista omgången i Premier League ser du den 28 maj och du kan följa alla matcher live på Viaplay. Spänningen stiger varje dag och oddsen förändras ständigt, se till att du inte missar detta evenemang!

Daniel Paprocki

2 thoughts on “Vilka vinner Premier League 2022/2023? Så säger oddsen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *