juli 20, 2024
Malmö FF:s lagkapten Anders Christiansen förs till sjukhus efter hälsoproblem

Foto: Unsplash.

Malmö FF:s lagkapten Anders Christiansen tvingades avbryta dagens träning på grund av hälsoproblem. Efter att ha känt sig yr fördes den 32-årige mittfältaren till sjukhus för ytterligare undersökningar. MFF-tränaren Henrik Rydström bekräftade händelsen och betonade vikten av att få en noggrann utredning av situationen.

LÄS OCKSÅ: Vilket lag spelar Ronaldo i

Under uppvärmningen inför det kommande toppmötet i Allsvenskan mot Elfsborg blev Christiansen liggande på gräset i cirka 20 minuter innan han eskorterades av planen tillsammans med lagets fysioterapeut. Fotbollskanalen rapporterade om händelsen och efter träningen bekräftade tränare Henrik Rydström att Christiansen hade känt sig yr under passet och därför togs till sjukhus för vidare undersökning.

Malmö FF:s lagkapten Anders Christiansen förs till sjukhus efter hälsoproblem
Foto: Emilio Garcia / Unsplash.

Henrik Rydström om situationen med Anders Christiansen

Henrik Rydström förklarade:

– Att han segnade ner är väl att ta i, men han blev yr och behövde lägga sig ner, och vi kollar upp det givetvis, men allt verkade bra utifrån ett medicinskt perspektiv när han var inne, men vi kollar givetvis upp det på sjukhus, så det inte är något annat. Men det blir alltid otäckt och spelare och ledare blir skärrade, då det varit några otäcka incidenter, men han var med oss. Förhoppningsvis är det lugnt, säger Rydström till sajten.

LÄS OCKSÅ: Gusten Dahlin – från Eurotalk till Tutto Balutto, C More och Podme

Rydström nämnde också att Christiansens hälsoparametrar var normala enligt lagets fysioterapeut och att en noggrann undersökning ändå är nödvändig. Christiansen har spelat i åtta av nio matcher i Allsvenskan denna säsong, där han har bidragit med ett mål och en assist.

Det är av yttersta vikt att man tar detta fall på allvar och att Christiansen får den medicinska uppföljning och vård som krävs för att fastställa orsaken till hans hälsoproblem och att säkerställa hans fortsatta välmående.

Daniel Paprocki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *