juni 16, 2024
Bajen Bar

Foto: Alexandr Popov / Unsplash.

Bajen Bar expanderar och tar över hela Tolv Stockholm inför kommande hemmamatch mot Värnamo den 29 maj. Ett nytt samarbete med Tolv Stockholm innebär att supportrarnas favoritplats växer från sin tidigare lokal på Arenavägen 75 till att omfatta hela området under Tele2 Arena. Nämligen så i folkmun kända “Tolvan”!

LÄS OCKSÅ: Vilket lag spelar Ronaldo i

Tolv Stockholm erbjuder ett brett utbud av restauranger och aktiviteter, såsom arkadspel, bowling, äventyrsgolf och karaoke. I och med det utökade samarbetet kommer samtliga Hammarby-supportrar att kunna ta del av en 15-procentig rabatt på mat och aktiviteter vid uppvisande av matchbiljett. Den utvidgade Bajen Bar-området kommer även att inrymma en Intersport-butik, där supportrar kan köpa diverse supporterartiklar.

Bajen Bar
Foto: Alexandr Popov / Unsplash.

De involverade om Bajen Bar

Josefine Gasslander, kommersiell projektledare på Hammarby Fotboll, uttrycker sin glädje över det nya avtalet:

– Vi är glada över att ha ingått detta avtal med hela Tolv Stockholm för att expandera Bajen Bar i samband med herrarnas hemmamatcher. Bajen Bar på Arenavägen 75 har tidigare riktat sig främst till en vuxen publik, men det nya samarbetet gör det möjligt för oss att erbjuda en matchdags upplevelse till en bredare krets av supportrar med fokus på familjer.

LÄS OCKSÅ: Gusten Dahlin – från Eurotalk till Tutto Balutto, C More och Podme

Albin Rännar, VD på Tolv Stockholm, är entusiastisk över samarbetet och betonar den nya naturliga mötesplatsen för Hammarby-supportrar:

– Det här samarbetet skapar en unik möjlighet för alla Bajen Anhängare att träffas både under matchdagar och andra dagar, precis intill nya Söderstadion. Här finns mat, dryck och roliga aktiviteter för supportrar i alla åldrar, och det känns extra bra att kunna erbjuda matchbesökarna en rabatt på 15 procent för mat och aktiviteter som en del av detta.

Precis som tidigare kommer besökare kunna njuta av scenprogrammet på Arenavägen 75 från två timmar före avspark. Bajen Bar, som nu omfattar hela Tolv Stockholm, öppnar sina dörrar tre timmar före matchstart, vilket ger supportrarna möjlighet att fira och förbereda sig inför matchen på bästa sätt.

Daniel Paprocki

1 thought on “Bajen Bar expanderar under Hammarby matcher – Hela tolvan blir till Bajen bar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *