juli 20, 2024
Malmö FF hämtar upp tappade poäng i dramatisk toppmatch mot BK Häcken

Senaste rapporterna visar att Viktor Fischer i AIK kan missa matchen mot Degerfors.

Sedan AIK:s Viktor Fischer kommit till AIK har har lidit av skador. Det senaste kan leda till att han missar matchen mot Degerfors.
– Han har någon känning, säger tränaren Andreas Brännström i ett uttalande.

LÄS OCKSÅ: Gusten Dahlin – från Eurotalk till Tutto Balutto, C More och Podme

Viktor Fischer blev tvungen att lämna planen på grund av en känning strax före halvtid i matchen mot Malmö FF, men återvände senare till spel i mötet mot IFK Göteborg, där han endast kunde spela i 23 minuter. Nu står den danske spelaren återigen som ett osäkert kort inför AIK:s bortamatch mot Degerfors imorgon. Lagets tränare, Andreas Brännström, har uttryckt att Fischers deltagande är oklart och det är ännu inte klart om det rör sig om en ny skada eller en fortsättning av tidigare problem. Beslutet om hans medverkan i morgondagens match kommer att fattas i sista stund.

Det är en utmaning för AIK att ha en nyckelspelare som Fischer i osäkerhet, då hans närvaro på planen har stor inverkan på lagets spel och strategi.

Malmö FF hämtar upp tappade poäng i dramatisk toppmatch mot BK Häcken
Foto: Unsplash.

Vad är det för skada på Viktor Fischer i AIK?

– Det är flera små grejer som har varit så det är nog något gammalt. Det har blivit lite dag för dag med honom, säger Brännström.

LÄS OCKSÅ: 17-åring gör mål i Allsvenskan – Lucas Bergvall vill bara mer

Viktor Fischer kommer att följa med laget till Degerfors i eftermiddag idag och beslut om han kommer att spela eller inte kommer att tas på plats under morgondagen. Resterande spelare i AIK är uttagningsbara vilket innebär att även spelaren Vincent Thill kan göra comeback efter sin skada som skedde under matchen mot Mjällby.

AIK befinner sig just nu på 13:e platsen i Allsvenska tabellen med hela sex poäng.

Daniel Paprocki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *