juni 16, 2024
Viaplay F1 – Porsche kommer inte att gå med i Formel 1 säsongen 2026

Här ger vi dig senaste nytt från Viaplay F1.

Max Verstappen gjorde en imponerande prestation i Saudi Arabian GP, klättrande från 13:e startposition till en andraplats. Trots återhämtningen var han inte nöjd med resultatet. Trots att han övertog snabbaste varvet från Sergio Pérez, kunde han inte ta hem segern. Verstappen leder fortfarande mästerskapet med en poäng inför nästa lopp i Melbourne.

LÄS OCKSÅ: Viaplay F1 – Porsche kommer inte att gå med i Formel 1 säsongen 2026

Max Verstappen började från 13:e start position och avklarade Saudi-racet med tvåan. Det är väldigt imponerande och spännande att ser honom klättra upp från ledartavla. Men Verstappen är fortfarande inte nöjd över resultatet.

– För jag är inte här för att vara tvåa, speciellt när du jobbar väldigt hårt också tillbaka på fabriken för att se till att du kommer hit i ett bra skick och i princip se till att allt är perfekt, säger den två gånger världsmästare Max Verstappen

Senaste på Viaplay F1 – Max Verstappen missnöjd med Saudi Arabian GP resultatet
Foto: Viaplay Group.

Nästa stora Viaplay F1 race

Det är tydligt att Verstappen var frustrerad över att inte ta hem ännu en vinst, speciellt när det inte var hans eget fel. Men han tog över Sergio Pérezs snabbaste varvet av racet och behåller sin ledning i mästerskapet med en enda poäng på väg in i den kommande Australiens Grand Prix. Perez, som var under intrycket att de båda blev tillsagda att hålla sig inom målvarvtiden, var inte så glad över det heller. Men Horner insisterar på att de båda var fria att trycka på.

– Det kändes bara som att det var en punkt där, jag vet inte, under de senaste tio varven eller så att vi hade väldigt liknande tempo, inom en tiondel, snabbare eller långsammare. Men det skulle inte ha förändrat någonting, säger Pérez.

Racet i Saudi Arabian GP avslutade med att Pérez tog första platsen, Verstappen tvåan och Fernando Alonso på trean. Avståndet mellan Pérez och Verstappen var drygt 5 sekunder.

Nästa stora race på Viaplay F1 kommer att ske i Melbourne, Australien och kommer att hållas från 31 mars till 2 april 2023 med huvudloppet den 2 april. Har du inget Viaplay abonnemang med sport är det dags att ordna det nu.

1 thought on “Senaste på Viaplay F1 – Max Verstappen missnöjd med Saudi Arabian GP resultatet

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *